Intäktsmöjligheter över hela året med Varsam & SNOFED

Sverige och Världen är som bekant mitt i en pandemi, en pandemi som för många företag och föreningar bidragit till ett stort intäktstapp, även för många av våra anslutna snöskoterklubbar. Därför känns det extra kul att vi nu har samarbetet med Varsam Försäkring klart, ett samarbete där er klubb ges en unik intäktsmöjlighet, som dessutom är 100 % Corona-säker.

Klubbens medlemmar erbjuds via Varsam en hög personlig service, samtidigt som din klubb alltså får en god intäktsmöjlighet då klubben får pengar för varje tecknad försäkring hos Varsam – även för andra försäkringstyper än snöskoterförsäkring.

Varsam och SNOFED tagit fram en web-portal där medlemmarna kan boka en kostnadsfri rådgivning tillsammans med Varsams rådgivare.

För styrelsen i er klubb erbjuder Varsam tillgång till en unik mobil-app som ni kan använda för att tipsa Varsam om potentiella kunder och på så sätt stötta er klubb till mer intäkter. Ring Varsam på 0500-10 10 50 för att få tillgång till denna samt en kortare utbildning.

Sprid denna web-portal inom klubben för att börja skapa intäkter.

Snofed Varsam from High Coast Media on Vimeo.