Skip to main content

Business as usual

Vi tar läget på allvar
Men tvärbromsar inte
Business as usual

Du som kör i terrängen, på en fyrhjuling eller snöskoter, vet hur viktiga branschens återförsäljare och handlare är. Det är i butiken du köper fordon, utrustning och tillbehör, det är där du får råd och tips och det är hos din lokala handlare som du servar och reparerar din snöskoter eller fyrhjuling.

För att du snabbt ska kunna få information om branschens handlare runt om i landet, var de finns och vad de gör för att minimera risker – och samtidigt erbjuda dig den servicenivå du är van vid och kräver av oss – har vi sammanställt relevant information om flera av dem nedan.

Klicka på respektive handlare nedan och läs hur de hanterar säkerhet och kundservice.

Det finns all anledning att vara försiktig dessa tider, men också ta situationen på det allvar den kräver. Säkerhet är ett ledord som genomsyrar många av landets branscher, inte minst i nuläget. En bransch som kan det här med säkerhet, och dagligen fokuserar på det, är fyrhjulings- och snöskoterhandlarna i Sverige. Snö- och terrängfordonsbranschen följer myndigheternas råd noggrant och är beredd att följa nya riktlinjer, vilket kommer att kommuniceras på denna sida.

Och det är nu som livet utomhus framstår som ett självklart val!

  • Ingen är bättre utrustad än en terrängförare med skyddsutrustning.
  • Få färdmedel är så individanpassade som fyrhjulingar och snöskotrar.
  • Friheten, naturen och den naturliga distansen till övriga medtrafikanter är en del av livet på fyrhjuling och snöskoter.

Vi tar rådande situation på allvar men vet också att livet måste fungera under tiden. Snö- och terrängfordonsbranschen tvärbromsar inte. ”Business as usual”.

Välkommen att kontakta Sveriges fyrhjulings- och snöskoterhandlare!

Läs mer här >>