Skoterkryssningen inställd

Vi har ett tråkigt besked till alla skoterintresserade. Trots goda förutsättningar för ett öppet, välbesökt och riktigt bra skoterevenemang för alla, låga deltagarkostnader och den stora uppmärksamhet som kryssningen har fått i sociala medier så tvingas vi ställa in skoterkryssningen
14-15 november. Allt för många anmälningar har uteblivit. Med endast en månad kvar till avgång så kan vi inte säkerställa ett lyckat evenemang och ett ansvarsfullt resultat när så många har dröjt så länge med att gå från entusiasm på sociala medier till att ha en faktisk bokning.

Samtidigt som vi har stora utmaningar framför oss, med förmodade förändringar i terrängkörningsbestämmelserna bland annat, så hade vi tänkt oss att kryssningen skulle bli ett event med mycket trivsel, stort kunskapsutbyte men utan måsten för deltagarna.

Vi går nu in i en ny skotersäsong med bland annat ett digitaliseringsprojekt i samarbete med ett antal medlemsföreningar och Track4labs. Syftet är att både vi och föreningarna ska få ett medlemsredovisningssystem där mycket ska gå att sköta i en app. Lösa medlemskap, sälja ledkort, informera om ledstatus med mera. Samtidigt som föreningen får en möjlighet att sälja lokala annonsplatser i det media som nästan alla har i handen så snart som vi har vaknat om morgonen; telefonen.

Vi fortsätter att följa arbetet med terrängkörningsutredningens förslag samtidigt som vi förbereder en informationskampanj tillsammans med snö- och terrängfordonsbranschens organisation SNOTEB.

Vi tror fortfarande på kryssningskonceptet som modell för att träffas på ett lättsamt och för alla deltagare givande sätt. Speciellt när vi valde att inte bry oss om saker som organisationstillhörighet eller ställa andra krav på kryssningsresenärerna. Men denna gång så blev det inte av. Det är synd tycker vi. Vi hade gärna träffat er för att ta del av era synpunkter och inspel mellan fyra ögon.

Please follow and like us:
error

Klicka här och följ oss på Instagram

Klicka här och följ oss på Facebook

Passa på och handla i webshoppen! HANDLA